Lotti (10 éves, Kapolcs)


Nagyon különleges élményben volt részünk Lottival, aki két évet várt az utazásra Eurodisneybe. Velünk tartott Milana is, akinek szintén az volt a kívánsága, hogy eljuthasson erre a mesebeli helyre.

Amikor felszálltunk Budapesten a repülőre, a Wizz Air csapata ajándékkal várt bennünket, és a lányok beülhettek a pilótafülkébe is.

Péntek kora délután megérkeztünk a Disneylandben lévő szállodába, ahol elfoglaltuk a szobáinkat és a lányok még ajándékokat is kaptak. Azután a Walt Disney Studiosban kezdtük a délutánt, ahol rögtön felültünk a Tower of Terror hullámvasútra, az egyik legfélelmetesebbre, de a lányokat semmi nem tartotta vissza! A Wish Program segítségével olyan karszalagokat kaptunk, amivel sorban állás nélkül fel tudtunk ülni minden játékra. Így egy fél nap alatt mindenre feljutottunk a Walt Disney Studiosban, amire a lányok szerettek volna. Vacsora után pedig első sorból megtekinthettük a nagy tűzijátékot a Disneyland Parkban.



A szombati napot a Disneyparkban töltöttünk, úgyszintén sorban állás nélkül minden játékot és hullámvasutat ki tudtunk próbálni. A délutáni Disney karakterek felvonulása után pedig még többször is felültünk Lotti és Milana kedvenc játékaira. A lányok nagyon jól kijöttek egymással, nagyon élvezték az utazást, még Micimackóval is fotózkodtunk!

Vasárnap délelőtt útnak indultunk Budapestre, és a Wizz Air csapata visszafele is finom kávéval és teával fogadott minket a fedélzeten.

Az utazás egy életre szóló élmény volt mindkét gyereknek.


/ 7




Köszönjük támogatóinknak, a Wizz Air Hungary Ltd.-nek, a Jet Travel utazási irodának, a Disneyland Paris-nak,
a Kontron Kft.-nek, valamint magántámogatóinknak, hogy valóra válthattuk Lotti álmát!


Gergely Anna
kívánság-koordinátor
Párizs, 2024.09.06

Archívum


Belépés