Laura Edit (4 éves, Túrkeve)


Miskolcon a Tapolcai Barlangfürdő bejárata előtt találkoztam Laurával és családjával. Laura egy nagyon barátságos, magával ragadó kislány. Nagyon szeret vízben lubickolni. Régi álma volt, hogy családjával együtt meglátogassák és megfürödjenek a Miskolc -Tapolcai Barlangfürdő medencéiben.

Laura és kis családja már nagyon várták a különleges vízi kalandot. Laurát szülei egy speciális úszógumiba ültették, melyben a kislány teljesen biztonságban érezhette, és elengedhette magát, hogy felhőtlen boldogsággal élvezhesse a fürdőzés minden örömét. Először a barlang által nyújtott rejtelmes vízitúrán vettek rész, ahol a sejtelmes fények és a barlang egyedi csodája elkápráztatta mindnyájukat. A szülők boldogan kísérték a gyermekeiket ezen az izgalmas úton. A beltéri utazást sok kültéri élmény is követte, ami végül pancsolásban folytatódott.

A két testvér a meleg nyári napfürdőzés mellett a gyermekmedencék birodalmát is kipróbálhatták. A varázslatos élmények Laurának, testvérének és szüleinek arcára is boldog mosolyt csaltak, így téve teljessé ezt a csodálatos napot a Miskolc - Tapolcai Barlangfürdőben.




Köszönjük a PannErgy Nyrt. támogatását, mellyel teljesíthettük Laura kívánságát.


Nagy Katalin
kívánság-koordinátor
Miskolc-Tapolca 2024. augusztus 17.

Archívum


Belépés