Ákos (11 éves, Orosháza)


Ákosnak nagy örömet szereztünk azzal, hogy várva-várt kívánságát valóra váltottuk. A kisfiú anyukájától az alábbi kedves levelet kaptuk:

„Kedves Csodalámpa!

2021-ben, amikor bekerültünk kisfiammal a kórházba, első igazi nagy pofon után jelent meg Ági néni (Ákos későbbi kórházi tanító nénije), hogy Ákosnak lehet egy kívánsága. Abban a nem megszokott szituációban ez a lehetőség egy fénypont volt, egy cél a gyógyulás felé.

Ákos kívánsága az volt, hogy a család együtt elmenjen a mogyoródi Aquaréna csúszdaparkba. Ákos nagyon szeret úszni, imádja a csúszdákat.
Ugyan elhúzódott az idő a kezelések és a műtétek miatt, de ez az élményből nem vett el, sőt 😊

Szeretnénk megköszönni az Estilo Fashion Hotel-nek a szállást és az ellátást, nagyon nagy volt a tisztaság (ami egy immunhiányos gyerekeknek nagyon fontos), az ennivaló isteni finom és a személyzet végtelen kedvessége is kimagasló volt. A hotel elhelyezkedése miatt a nyüzsgést is nagyon élvezte a család. Budapest belvárosát gyalog is bejártuk.

Köszönjük a Csodalámpa Alapítványnak a mogyoródi Aquaréna csúszdaparkos lehetőséget. Ákos annyit csúszkált, hogy a végén már menni is alig bírt, de mindig még egy utolsót csúszni akart. Azóta is emlegeti, a csúszdákat név szerint megtanulta.

Kívánunk minden Jótevőnek, a Csodalámpa Alapítvány munkatársainak egészséget, hogy a sok beteg gyereknek segíteni tudjanak továbbra is.
Köszönjük, köszönjük, köszönjük!!!

Ákos és családja”




Köszönjük magántámogatóink, valamint a Mellow Mood Hotels támogatását, segítségükkel
újabb gyermeknek szerezhettünk nagy-nagy örömet!


Gárdos Erika
kívánság-koordinátor
Budapest, 2024.08.07.

Archívum


Belépés