Dénes (12 éves, Budapest)


Az Eötvös József Gimnázium által szervezett, immár 13. alkalommal megrendezésre kerülő „Séta a beteg gyermekekért” rendezvényre - ebben az évben az árvíz miatt új helyszínen, - a Margitsziget helyett a Városligetben került sor.

Dénes a gyógytornán ismerkedett meg a pingponggal és annyira megtetszett neki, hogy elhatározta, komolyan fog vele foglalkozni. Dénes kívánsága két verseny ütő, ütőtok, egy asztalitenisz cipő és ütőtisztító volt.

A középiskolás diákok csapata a jótékonysági séta kezdetén adták át Dénesnek a pingpong felszerelést, majd elindultak mindannyian a Csodalámpás lufikkal a városligeti sétányon. Dénes annyira meghatódott, hogy hang is alig jött ki a torkán, de a félmosoly elárulta, hogy mennyire örül.




Köszönet az Eötvös József Gimnázium, az Európa 2000 Gimnázium, a BME Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, a Hunfalvy János Közgazdasági Technikum és a Deák Diák Általános Iskola és Gimnázium diákjainak, tanárainak és szülői munkaközösségének, valamint magántámogatóinknak, akiknek összefogásával teljesülhetett Dávid kívánsága!



Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2024.09.20.

Archívum


Belépés