Hanna Barbara (12, Százhalombatta)

Tökéletesen sikerült Hanna kívánságteljesítése! Pénteken kora reggel indultunk Berlinbe Ferihegyről, ahol a légitársaság munkatársa, egy kedves fiatalember segített a becsekkolásnál és a csomagok feladásánál. Hannát és a Csodalámpát külön üdvözölték a Wizz Air fedélzetén, sőt az út végén még a pilótafülkébe is beinvitáltak minket. Hanna ajándékba kapott egy kisrepülőt és egy aranyos kismackót is!


Az igazi öröm, találkozás vasárnap várt rá – zseniálisan alakultak a teniszmeccsek a döntő napjára: Európa csapata csapott össze a Világválogatottal és úgy jött ki a lépés, hogy 4 meccset is láthattunk – vagyis több mint 10 óra teniszt nézhettünk élőben az Uber Arénában. Hanna elképesztően jól bírta és viselte az izgalmakat. A nap “közepén” pedig megtörtént a csoda, amiben eddig csak reménykedtünk, de biztosra nem tudtuk venni: Carlos Alcaraz-zal találkoztunk!!

A stadion öltözői szintjén vártunk rá, Carlos kijött hozzánk a folyosóra és nagyon kedvesen elbeszélgetett Hannával: adott autogramot és fotózhattunk is. Hanna három kérdéssel készült a találkozásra, a válaszokból pedig megtudtuk, hogy a fiatal teniszerő szeret más sportokat is kipróbálni, pl golfozni és ezen kívül videójátékokkal játszani. A harmadik kérdése/kérése azonban meglepő volt Hannának: “Az egyik teniszütődet esetleg nekem tudnád adni?” kérdezte. Alcaras szó nélkül megfordult, eltűnt, de pár másodperc múlva már át is nyújtotta az ütőjét!

Felemelő érzés volt látni Hanna örömét!

Kívánjuk ennek a nagyon kedves, mosolygós, nyitott és segítőkész kislánynak, hogy maradjon ilyen vidám és hogy minél többet teniszezzen – persze nem ezzel az ütővel fog gyakorolni – ez szobája falán lesz bekeretezve.

Ezúton köszönjük a Wish Alliance spanyol tagszervezetének, a Fundacion Pequeno Deseo-nak és vezetőjének, Cristinának, hogy segítettek létrehozni ezt a rendkívüli találkozót Carlos Alcarazzal, a világ egyik legjobb tenisz játékosával.

Hálásan köszönjük a Wizz Air Hungary Ltd.-nek, a JW Marriott Hotel Berlin vezetésének, a Budapest Marriott Hotel vezetőségének, Arne Klehn úrnak és kollegáinak a Hanna kívánságához nyújtott segítségüket.





Márkus Mónika
kívánság koordinátor
Berlin, 2024. szeptember 22.

Archívum


Belépés