Veronika (18 éves, Kerepes)


Veronika régóta szeretett volna Barcelonába eljutni, így nem kellett sokat gondolkoznia, amikor megkérdeztük, mi lenne a kívánsága. Már a kiutazás is különleges élmény volt, egy speciális szerkezettel emelték fel a repülőgéphez a kerekesszékében, a kapitány külön köszöntötte őt, majd kis ajándékcsomaggal is meglepte a Wizz Air személyzete. Leszállás után pedig lehetősége volt rövid időre bekukkantani a pilótafülkébe.

A Barcelonában töltött időben igyekeztünk minél több helyet felfedezni Ronival. Természetesen megnéztük a Sagrada Familiát, elsétáltunk a híres La Ramblán a Kolumbusz szoborhoz, libegővel felmentünk a várhoz, kirándultunk a Güell Parkban, különböző finomságokat kóstolgattunk a La Boqueria piacon, és persze a tengerpart sem maradhatott ki.

Élményekkel telve indultunk haza Barcelonából.


/ 7




Köszönjük támogatóinknak, a Wizz Air Hungary Zrt.-nek, a Henkel Magyarország Kft-nek, a Provident Pénzügyi Zrt.-nek, a CHARITIES AID FOUNDATION OF AMERICA-nak, valamint magántámogatóinknak, hogy életre szóló élményt szerezhettünk segítségükkel Veronikának!


Vándor Bálint
kívánság-koordinátor
Barcelona, 2024. július 8.

Archívum


Belépés